Skip to content

Service och underhåll

No stress, vi tar hand om allt!

Badvattnets kvalitet är ovillkorligt kopplad till människors badupplevelse. Med tanke på detta är det av stor vikt med bra service och underhåll samt hållbara högkvalitativa produkter.

Allt som roterar och rör sig behöver underhåll. Därför behöver all teknik i och runt poolen regelbundet underhåll. Till exempel: en utomhuspool måste \”startas upp\” varje år på våren och förberedas för sin \”vintervila\” på hösten. Men årstiderna har också betydelse inomhuspooler och det är nödvändigt att regelbundet underhålla och serva de olika produkter. Inom våra service- och underhållsprogram har vi en underhållslösning för varje bad – oavsett om det är stort eller litet.

Förutom vattenreningshjälp, service och underhåll kan vi också förse dig med alla nödvändiga underhållsprodukter. Precis som helautomatiska bottendammsugare.

Service och underhåll

SÄKERHET – 24/7

Prestandan för våra reningsverk kommer att förvåna dig, helt enkelt för att vi gör saker annorlunda än andra. Vår erfarenhet är naturligtvis inte oviktig, men vårt sätt att tänka är avgörande. Ett tankesätt där vattenkvaliteten är central för oss, omgiven av alla nödvändiga tekniker och rätt dimensionering av anläggningen för att säkerställa en utmärkt vattenkvalitet.

Våra anläggningar ger dig inte bara säkerhet när det gäller kvalitet och renhet av vattnet, utan också när det gäller energiförbrukning. Med vårt kunnande kan du fokusera fullt ut på dina gäster. Och det 24 timmar om dygnet, eftersom vi alltid är i redo för att hjälpa dig när det behövs.

Upptäck vattnets kraft. Upptäck kraften i Exakt Water Treatment AB.

Service och underhåll
Service och underhåll